Nyheter

Dorans ruta v17

  • 19 apr 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Dagen innan stormen, kartorna packade, enheterna programmerade och förhoppningsvis allt annat också redo för att möte en förväntansfull skara över 1000 orienterare till vårt Uppsala möte imorgon! Om du har lite tid över så får du fortfarande baka till markan.

Vi ses i skogen eller på arenan!

Hälsningar,

Dorothe  

Dorans ruta v16

  • 12 apr 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

En både tränings-, tävlings- samt arrangörsintensiv vecka närmar sig!

Kartor ska plastas, enheter programmeras, kontroller utsättas. Och innan kan du springa tisdagsträning på O-Ringen banor (med markerade kontroller!) i Lunsen, springa sprint i Knivsta eller natt i Gåvsta. Vill du ta det mera gemytlig blir det fint om du kan baka till markan.

Det kommer bli roligt att bjuda våra orienteringsvänner från runtom Mellansverige till en finfin tävling!

Hälsningar,

Dorothe  

 

Dorans ruta v15

  • 4 apr 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Ja, vad ska vi säga – 7 bakslag ska det bli enligt gammal bondepraktik – och hur många har det redan varit – den 4:e ungefär intågande i skrivande stund?! Hur det än må vara med de gamla bönders väderkänning och vårtidens klimatuppvärmning så är onekligen orienterings-säsongen igång! Och om exakt en månad kan du springa Tiomila i Nynäshamn! Som uppvärmning av kompassen, dina OL-skor och ja, helst även din kropp och knopp, kan du delta på Olas traditionsenliga Tiomilaträningsdag (självfallet kan du göra så även om du INTE vill springa Tiomila)! Behöver du lite natträning så finns fortfarande runt 80 reflexer ute i Nåsten eller så tar du chansen vid kommande tävlingstillfällen, såsom fredagens Grymnatta i Upplands Väsby eller Uppsala möte natt i Rasbo.

Hoppas att även du hinner ut till skogen – vårtemperaturen på ingång (efter ~4:e vinterbakslag)!

Hälsningar,

Dorothe  

Dorans ruta v14

  • 30 mar 2024

Hej alla Thorare och träningsmedlemmar!

Påskäggen vart utdelade på en härlig Påskäggsorientering, tack alla ni som hjälpte till! Nu njuter du förhoppningsvis en fin påskhelg någonstans i Sverige!

Redan på tisdag blir det testlöpning av banorna för vår Uppsala möte medeldistanstävling i Vattholma. Gäller bara för Dig som är äldre än 17 år som inte ska springa på egen tävling. Alla yngre får tävla på tävlingsdagen (kan hjälpa innan eller efter) och ska således inte få testa tävlingsbanorna. Har du mot förmodan inte anmält Dig än som funktionär gör det här.

På lördag blir det traditionsenlig Tiomilaträningsdag med en sprint och en medeldistans design Ola Lind som du kan vara med på OAVSETT om du tänker springa Tiomila eller inte.

Fortsatt Glad Påsk!

Hälsningar,

Dorothe  

 

Påskäggsorientering

  • 28 mar 2024

 

Bilder delvis från 2021

Påskäggsorienteringen blev en härlig upplevelse!